Olee otú mara Mercedes Benz NTG usoro

Kedu ihe bụ usoro BENZ NTG?

A na-eji usoro NTG (N Becker Telematics Generation) mee ihe na ụgbọ ala Mercedes-Benz maka infotainment na usoro igodo ha.

Nke a bụ nkọwa nkenke nke sistemu NTG dị iche iche:

1. NTG4.0: Ewebatara usoro a na 2009 ma nwee ihuenyo 6.5 inch, njikọta Bluetooth, yana ihe ọkpụkpọ CD/DVD.

2.NTG4.5- NTG4.7: Ewebatara usoro a na 2012 ma nwee ihuenyo 7-inch, eserese ka mma, yana ikike igosipụta vidiyo site na igwefoto n'azụ.

3. NTG5.0-NTG5.1-NTG5.2: E webatara usoro a na 2014 ma nwee ihuenyo 8.4-inch buru ibu, ike igodo dị mma, yana ikike ịchịkwa ụfọdụ ọrụ site na iji iwu olu.

4. NTG5.5: E webatara usoro a na 2016 ma gosipụta njirimara onye ọrụ emelitere, ikike ịnyagharị dị mma, na ikike ijikwa ụfọdụ ọrụ site na iji njikwa mmetụ aka na steering wheel.

5. NTG6.0: Ewebatara usoro a na 2018 ma gosipụta njirimara onye ọrụ emelitere, ikike ịnyagharị na-emeziwanye, na ikike ijikwa ụfọdụ ọrụ site na iji njikwa mmetụ na steering wheel.Ọ nwekwara ihuenyo ngosi ka ukwuu ma na-akwado mmelite ngwanrọ n'elu ikuku.

Rịba ama na ndị a bụ ụkpụrụ nduzi zuru oke na usoro NTG nke arụnyere n'ime ụgbọ ala Mercedes-Benz ga-adabere na ụdị na afọ nke ụgbọ ala gị.

 

Mgbe ịzụrụ android Mercedes Benz nnukwu ihuenyo GPS navigation, kwesịrị ịma ụgbọ ala gị NTG usoro, họrọ ziri ezi usoro dakọtara ụgbọ ala gị, mgbe ụgbọ ala OEM NTG usoro na-arụ ọrụ ok na android ihuenyo.

1. Lelee menu redio, usoro dị iche iche, ha dị iche iche.

2. Lelee bọtịnụ CD panel, ụdị bọtịnụ na akwụkwọ ozi dị na bọtịnụ dị iche iche maka usoro ọ bụla.

3. Ụdị bọtịnụ njikwa ụgbọ ala dị iche iche

4. oghere LVDS, NTG4.0 bụ 10 PIN, ebe ndị ọzọ bụ 4PIN.

BENZ NTG TYPES_副本

Sistemụ BENZ NTG_副本


Oge nzipu: Feb-14-2023